عاشقانه-اس ام اس-جوک-تولد

هر آن چه شما به دنبالش بودید ؟ !!

طرز تهیه شربت ریواس
نویسنده : سید آرین - ساعت ٧:۱۳ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۱/۳۱
 

 

● مواد لازم
▪ ریواس ۱ کیلو
▪ شکر ۱ کیلو
● طرز تهیه :
ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید .
سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید .
شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند .
این مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد ) نگه دارید و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدلیل شود .
بعد از ۲۴ ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید .
اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به شربت تبدلیل شود .
شربت آماده مصرف است . این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .